0 1 2

Ιστορική Αναδρομή

Ο Α.Σ. Παγκρατεύς ιδρύθηκε το 2007, με έδρα τη Γλυφάδα ο στόχος του συλλόγου είναι η προώθηση του Kick Boxing. 

 

 

Kick Boxing

Kick Boxing

Το Kick Boxing είναι ένα μαχητικό άθλημα το οποίο συνδυάζει αρμονικά χτυπήματα χεριών (πυγμαχία) και ποδιών (λακτίσματα).

Cross-training

Cross-training

θα το δεις συχνά και ως κυκλική προπόνηση, αναφέρεται σε συνδυασμό ασκήσεων από άλλα προγράμματα, διαφορετικά από την κλασική προπόνηση.

Προπονητές

Προπονητές

Προπονητής - Αποστόλου Γιώργος Εκπαιδευτής - Καρέλας Πέτρος Εκπαιδευτής - Δημαρίδης Μανώλης

Προπονητές

ΠPΟΠΟΝΗΤΗΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Κάτοχος μαύρης ζώνης,4ο DAN
Προπονητής C Level της WAKO
Εκπαιδευτής Self Defence A level ISU
Εκπαιδευτής LAW ENFORCEMENT ISU
Μαύρη ζώνη 3ο Dan ISU


Από το 1990 ξεκινά η ενασχόληση με τις πολεμικές τέχνες. Εκπαιδεύεται τέσσερα (4) έτη στο Kung Fu - Fu Jow Pai όπου και σημειώνει πολλές διακρίσεις σε διασυλλογικά και Open πρωταθλήματα στα style semi και full contact. Στη συνέχεια ασχολείται με το Wing Chun με εκπαιδευτή τον κ. Ανανιάδη με έμφαση στον τομέα της Αυτοάμυνας και παράλληλα προπονείται αγωνιστικά στο Kyokoushinkai karate με εκπαιδευτή τονκ. Φλωρίδη για περίπου ένα έτος. Το 1995 ξεκινά το Kick Boxing με τον προπονητή κ. Στ. Συρίγο, εντάσσεται επίσημα στην ΠΕΚ, και ξεκινά η αθλητική και αγωνιστική συμμετοχή στο άθλημα.

Το 1999 μαθητεύει δύο έτη κοντά στον κ. Στ. Καρδαρά και συνεχίζει αγωνιστικά με προπονητή τον κ. Ν. Κοτζιά, φτάνει στο βαθμό της μαύρης ζώνης και αποκτά το πτυχίο του προπονητού της ΠΟΚ, έχοντας συμμετοχές σε πρωταθλήματα της Ομοσπονδίας με όρους F.C.και L.C. Το 2002 ξεκινά επαγγελματικά τη διδασκαλία σε γυμναστήρια και το 2007 εγκαθίσταται στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας.

Ιδρύει τον αθλητικό σύλλογο Kick Boxing «Α.Σ. Παγκρατεύς» όπου προπονεί ανελλιπώς έως και σήμερα με συμμετοχές αθλητών στα πρωταθλήματα και διοργανώσεις της Ομοσπονδίας. Με συνεχή αναζήτηση και σκοπό τη βελτίωση των μαχητικών ικανοτήτων εκπαιδεύεται καθημερινά, συμμετέχει σε σεμινάρια και ενημερώνεται διαρκώς σε θέματα αυτοάμυνας, στη χρήση όπλων καθώς και στην αντιμετώπιση αυτών.


Εκπαιδευτής - Καρέλας Πέτρος

Εκπαιδευτής  -  Δημαρίδης Μανώλης

Εκπαιδευτής - Ξενίας Αλέξης 


 

TOP
Using our website you agree to our Cookie Policy.